Anonymous
map-marker Ploiesti, Prahova

Vazute la TV- Top Shop - ROBOT DE BUCATARIE – BULLET EXPRES

Vazute la TV- Top Shop - ROBOT DE BUCATARIE – BULLET EXPRES

Nu sunt de calitate produsele cumparate de la S.C. Studio Modena S.R.L, Top Shop "Robot de bucatarie" si alte produse pe care le-am utilizat de cel mult 10 ori intr-un an , a termenulului de garantie.

Calitatea produselor lasa de dorit, iar inlocuirea unitati de baza si filtul storcator care sa rupt la robotul de bucatarie a fost inlocuit cu altul foarte vechi care functiona si arata mai rau decat robotul meu trimis la reparat am platit si taxa de expediere. Am sunat de mai multe ori pentru reclamatie la relatii cu clienti si la service si raspunde o persona care te informeaza ca te vor suna ei in cursul zile dar acest lucru nu se intampla. Cand comanzi sunt promti iar la reclamati nu te suna nimeni. In aceste conditii am hatarat sa-i consiliez pe alti sa fie atenti cand ahizitioneaza de la Vazute la TV mai ales daca nu au sait cu forum si reclamati sunt suspecti in a achizitiona de la ei produse.

Iar la cumparare chiar daca soliciti nu dau detali despre calitatea produselor supun ca nu au avut probleme pana in acel moment si au certificat de garantie.

Provide as much information as possible, you will not be able to edit your review but you will be allowed to add on to it if you create an account during the submission process. Furnizaţi cât mai multe informaţii posibil, nu veţi putea să editaţi opinia ta, dar vi se va permite să adauge pe ea dacă vă creaţi un cont în timpul procesului de depunere.

View full review
1 comment
Guest

why would you even post a complaint if it's not gonna make sense.

Why Trust Reviews on PissedConsumer?

  • Professional auto and live moderation
  • 100% user-generated content
  • Equal opportunity and protection
  • Zero tolerance for fake reviews
  • Verified content
  • PissedConsumer is on the Inc. 5000 list

For more information read Blog article