Verified Reviewer

This review is from a real person who provided valid contact information and hasn't been caught misusing, spamming or abusing our website. Check our FAQ

New Reviewer
0 comments
2.4

Original review updated by user Apr 21, 2022

Vigyázz velük! Remion Design Kft., R-Plast Kft és Rimóczi Peter

Rimóczi Peter munkaviszonya a VARINEX Zrt-nél 2017.

november 10-én megszűnt. Az ügyfeleinktől érkezett visszajelzések alapján Rimóczi *** a VARINEX Zrt-ben kialakult ügyfélkapcsolatait megkeresve önálló 3D szolgáltatási tevékenységbe kezdett. Ezúton kijelentjük, hogy a VARINEX Zrt. nem áll üzleti kapcsolatban Rimóczi Péterrel, a 3D nyomtatási szolgáltatásunkat nem közvetíti az ügyfélkörünk felé.

Rimóczi úr által kiadott ajánlatok megtévesztésig hasonlítanak a VARINEX Zrt. felől érkező ajánlatokra és az itt megismert kapcsolatrendszerét megkeresve értékesíti tovább, több cégen keresztül on- line szolgáltatók gyártási kapacitását.

A R-Plast Kft., illetve a Remion Design Kft. honlapja megtévesztő és alkalmas arra, hogy az ott feltüntetett 3D nyomtatási kapacitásokat az ügyfelek ezen cégek saját tulajdonú 3D nyomtatási kapacitásaként értelmezzék ezek a berendezések, amelyek akár egyenként százmilliós nagyságrendű beruházást igényelnének legjobb tudomásunk szerint nem állnak a fent említett cégek birtokában, feltételezésünk szerint online/közösségi szolgáltatások erőforrásait közvetítik ki a VARINEX Zrt.-ben Rimóczi Peter foglakoztatása során megismert ügyfélkörnek. Mivel ezek felhő alapú online szolgáltatások, amelyek elsősorban azért jöttek létre, hogy az ipari gyártókapacitásokat a hobbi felhasználók számára is elérhetővé tegyék, semmilyen adatvédelmi és információbiztonsági előírásnak nem felelnek meg.

Önök, mint megrendelő sem a gyártást végző céget, de még az országot sem fogják megtudni, ahol a tényleges gyártás történt.

A VARINEX Zrt. elzárkózik Peter felelősség elől, amely 2017. november 10-e után Rimóczi Peter illetve a R-Plast Kft./Remion Design Kft megbízása kapcsán az adataik illetéktelen kezekbe jutásából érheti az Önök cégét. Kérjük, hogy az adatvédelmi intézkedéseket tegyék meg, győződjenek meg személyesen a R-Plast Kft./Remion Design Kft.

gyártókapacitásáról, illetve annak hiányáról.

A fenti cégek weboldalain referenciaként, vállalati brand elemeket felhasználva hivatkoznak több ügyfelünkre, amely, több érintett céggel történt telefonos egyeztetésünk alapján előzetes hozzájárulásuk, engedélyük nélkül történik.

Természetesen a VARINEX Zrt. továbbra is várja ajánlatkérésüket és megrendelésüket, amennyiben valós ipari 3D nyomtatási szolgáltatásra van szükségük az ISO 9001 minőségirányítási rendszernek és az adatvédelmi előírásoknak megfelelően, helyi, saját tulajdonú gyártási kapacitás felhasználásával.

A fejlesztéseik biztonsága érdekében kérjük tegyék meg a szükséges lépéseket és bizonyosodjanak meg a 3D modelljeik legyártásához szükséges ajánlatkérés kiküldése előtt a partnereik műszaki, szakmai hátteréről.

Köszönettel és üdvözlettel:

VARINEX Informatikai Zrt.

www.varinex.hu

User's recommendation: This company poses privacy risk. They provide customer data to third parties.

Monetary Loss: $100.

Preferred solution: Apology.

Do You Have Something To Say ?
Write a review

Comments

You will be automatically registered on our site. Username and password will be sent to you via email.
Post Comment

Remion Design Reviews

  1. 0 reviews
  2. 1 review
  3. 0 reviews
  4. 0 reviews
  5. 0 reviews
Remion Design reviews