Kuala Lumpur, Kuala Lumpur
6 comments
100% full Not resolved

Update by user Apr 25, 2016

Masih tiada kerjasama, bukan aku sorg yang kena, ada sorg member yg ajak pun masih float lg payment.

Original review posted by user Mar 26, 2016

Salam semua aku cuma nak suruh korang berhati2 dengan broker komoditi HKtrade.asia ni. Senang aku katogerikan scam la kot sbb dh lama aku withdrwaw duit keuntungan smp sekrang x bayar2.

4x aku withdraw 1 je diorg bayar tu pun yang paling sikit. Malang2..dari 13/11/2015 smp skrg dh 4 bulan withdraw duit tak masuk2. Bau hancing dah ni. Lupakan hasrat korang nak join broker mcm ni. Alasan dia bagi HK Trade Asia tidak akan bertanggungjawab di atas kelewatan penerimaan keuntungan dari pasaran semasa. Mampoi laaa...

Aku nk tnya korang la kan, broker forex/komoditi lain kalau withdraw paling cepat berapa lama dan paling lambat boleh smp ke 4 bulan?

dekat fanpage pun tgk bukan main lagi org masuk puluh2 k, yellow card la jadah apa la, nak masuk mau modal 100k jadi yellow card. duit aku withdraw berapa k je xmampu bayar.

Kalau korang kenal tokei dia dan pakar2 forex/komoditi konon2nya, yg dok anjur program hktrade sana sini ikut tokei dia tu, sila kirim salam kt org taiping tu buat malu kampung dia je.

Attached Thumbnails

Review about: Commodity Trading.

I didn't like: Scam.

Review #817749 is a subjective opinion of a user.

1.0
Staff
Customer service
Diversity of Products or Services
Reliability
Website
PRODUCT OR SERVICE Not specified
Reason of Review / Monetary Loss Poor customer service / $5000
Preferred solution Full refund

Had an Experience with Hktrade Asia?

Submit review

Comments

Comment as anonymous or
Terms of Service
Post Comment
Cancel
Anonymous
Muar, Johor, Malaysia #1309663
Memang scam. 0133250946.. no fon scammers ni. Nama faizal. Dah labur 4k sejak sept 2016. Satu sen pn x dpt balik. Mcm mana nak lapor pihak berkuasa ya?
Anonymous
#1303464
Memang scam pn. Org taiping tu senyap. Ajk jumpe, tp last minit x jd plk. Bila tnye lebih2, terus diam x kata apa
Anonymous
Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, Malaysia #1227602
ramai dh terkena termasuk aku
Anonymous
Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, Malaysia #1223561
memang x guna hk asiani siallll..... nk byr ke xnk byrke senyap wat bodoh hidup mkn duit org ramai babiiii punye melayu niii..
Anonymous
Petaling Jaya, Selangor, Malaysia #1184783
bro betul ke? aku dh lamer melabur lebih kurg thn 2014 lg so far sumer setel dpt jer duit just dier slow sket utk byr mn2 broker pn same... bukan dier kuarkn duit tp dari main broker.. sbb hk trade sub broker kpd broker main.
Anonymous
#1148817
Ye ke saya baru nak join hktrade.asia. jika camtu kira tak jadilah.

You May Also Like

"Transamerica’s Financial Foundation Indexed Universal Life (FFIUL) policy is WFG’s top life insurance product. It’s the fat-commission policy my upline always pushed me to sell. I worked for WFG..." Read more
"Notice how almost all customer complaints against WFG agents get denied? In the review yesterday, How WFGers RIP YOU OFF!, the author talks about looking up WFG agents in Finra’s..." Read more
"My Millionaire Mentor Ryan Mathews IS a SCAM!!! He 1st PROMISES you are guaranteed $500.00 if you watch a video... THEN comes the page to pay $49.00 for a space..." Read more
"If you are ever contacted by Pacific Tycoon, telling they purchase containers on your behalf, lease them out for you, promising high returns: either fixed 12% or fluctuating returns averaging..." Read more
"I just realized money was being taken from my checking account. Since it is not a large amount, I didn't pay close attention. I have no clue who I have..." Read more
"I ordered seat covers, a cargo area cover and Weathertech floor mats. The first problem was that when I placed my order the shipping amount was listed as $19. It..." Read more
"My husband got me a beautiful auqamarine chocolate diamond ring for christmas 2016..sent it out to get sized..3 weeks later got it back and noticed the bottom of the band..." Read more
"o after being a thumbtack pro since 2013 when the company first made their initial day break, I received an email at 4 AM this morning telling me that my..." Read more