Hktrade asia scam

1 of 1 Hktrade Asia reviews

Update added by user Apr 25

Masih tiada kerjasama, bukan aku sorg yang kena, ada sorg member yg ajak pun masih float lg payment.

Original review posted by user Mar 26

Salam semua aku cuma nak suruh korang berhati2 dengan broker komoditi HKtrade.asia ni. Senang aku katogerikan scam la kot sbb dh lama aku withdrwaw duit keuntungan smp sekrang x bayar2.

4x aku withdraw 1 je diorg bayar tu pun yang paling sikit. Malang2..dari 13/11/2015 smp skrg dh 4 bulan withdraw duit tak masuk2. Bau hancing dah ni. Lupakan hasrat korang nak join broker mcm ni. Alasan dia bagi HK Trade Asia tidak akan bertanggungjawab di atas kelewatan penerimaan keuntungan dari pasaran semasa. Mampoi laaa...

Aku nk tnya korang la kan, broker forex/komoditi lain kalau withdraw paling cepat berapa lama dan paling lambat boleh smp ke 4 bulan?

dekat fanpage pun tgk bukan main lagi org masuk puluh2 k, yellow card la jadah apa la, nak masuk mau modal 100k jadi yellow card. duit aku withdraw berapa k je xmampu bayar.

Kalau korang kenal tokei dia dan pakar2 forex/komoditi konon2nya, yg dok anjur program hktrade sana sini ikut tokei dia tu, sila kirim salam kt org taiping tu buat malu kampung dia je.

Attached Thumbnails

This review is a subjective opinion of a user.
Report Comment Private message author

More Review Details

Website
Staff
Customer service
Reliability
Diversity of Products or Services

  • What I liked
      No items
  • What I disliked
    • Scam

Reason of review:
Poor customer service
Preferred solution:
Full refund
Monetary loss:
$5000
Product or service
Commodity Trading
Review category
Financial Services
review #817749 by

Author wants to be contacted by the company. Learn more

Had an experience with Hktrade Asia? Submit review ›
Helpful? 0 Yes 0 0 No 0
Had the same issue 0 Yes 0
1 of 1 Hktrade Asia reviews
Comment as anonymous As anonymous or Log in
OR Is it your business? Respond to your
customers as verified company representative.
Apply for a Free Plan
Anonymous

Oct 07 #1223561 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, Malaysia

memang x guna hk asiani siallll..... nk byr ke xnk byrke senyap wat bodoh hidup mkn duit org ramai babiiii punye melayu niii..

0 0 Reply
Anonymous

Jul 13 #1184783 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

bro betul ke? aku dh lamer melabur lebih kurg thn 2014 lg so far sumer setel dpt jer duit just dier slow sket utk byr mn2 broker pn same... bukan dier kuarkn duit tp dari main broker.. sbb hk trade sub broker kpd broker main.

0 0 Reply
Anonymous

Apr 23 #1148817

Ye ke saya baru nak join hktrade.asia. jika camtu kira tak jadilah.

0 0 Reply
Great comment! Would you like to convert it into review?

You will be able to edit the text before publishing.

You May Also Like

 
×
You were reading a complaint about Hktrade Asia.
Filing a new complaint about
×