Kuala Lumpur, Kuala Lumpur
6 comments
100% full Not resolved

Update by user Apr 25, 2016

Masih tiada kerjasama, bukan aku sorg yang kena, ada sorg member yg ajak pun masih float lg payment.

Original review posted by user Mar 26, 2016

Salam semua aku cuma nak suruh korang berhati2 dengan broker komoditi HKtrade.asia ni. Senang aku katogerikan scam la kot sbb dh lama aku withdrwaw duit keuntungan smp sekrang x bayar2.

4x aku withdraw 1 je diorg bayar tu pun yang paling sikit. Malang2..dari 13/11/2015 smp skrg dh 4 bulan withdraw duit tak masuk2. Bau hancing dah ni. Lupakan hasrat korang nak join broker mcm ni. Alasan dia bagi HK Trade Asia tidak akan bertanggungjawab di atas kelewatan penerimaan keuntungan dari pasaran semasa. Mampoi laaa...

Aku nk tnya korang la kan, broker forex/komoditi lain kalau withdraw paling cepat berapa lama dan paling lambat boleh smp ke 4 bulan?

dekat fanpage pun tgk bukan main lagi org masuk puluh2 k, yellow card la jadah apa la, nak masuk mau modal 100k jadi yellow card. duit aku withdraw berapa k je xmampu bayar.

Kalau korang kenal tokei dia dan pakar2 forex/komoditi konon2nya, yg dok anjur program hktrade sana sini ikut tokei dia tu, sila kirim salam kt org taiping tu buat malu kampung dia je.

Attached Thumbnails

Review about: Commodity Trading.

I didn't like: Scam.

Review #817749 is a subjective opinion of a user.

1.0
Website
Reliability
Staff
Customer service
Diversity of Products or Services
PRODUCT OR SERVICE Not specified
Reason of Review / Monetary Loss Poor customer service / $5000
Preferred solution Full refund

Had an Experience with Hktrade Asia?

Write a review

Comments

Comment as anonymous or
Terms of Service
Post Comment
Cancel
Anonymous
Muar, Johor, Malaysia #1309663

Memang scam.0133250946..

no fon scammers ni. Nama faizal. Dah labur 4k sejak sept 2016.

Satu sen pn x dpt balik.Mcm mana nak lapor pihak berkuasa ya?

Anonymous
#1303464

Memang scam pn.Org taiping tu senyap.

Ajk jumpe, tp last minit x jd plk.Bila tnye lebih2, terus diam x kata apa

Anonymous
Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, Malaysia #1227602

ramai dh terkena termasuk aku

Anonymous
Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, Malaysia #1223561

memang x guna hk asiani siallll..... nk byr ke xnk byrke senyap wat bodoh hidup mkn duit org ramai babiiii punye melayu niii..

Anonymous
Petaling Jaya, Selangor, Malaysia #1184783

bro betul ke?aku dh lamer melabur lebih kurg thn 2014 lg so far sumer setel dpt jer duit just dier slow sket utk byr mn2 broker pn same...

bukan dier kuarkn duit tp dari main broker..sbb hk trade sub broker kpd broker main.

Anonymous
#1148817

Ye ke saya baru nak join hktrade.asia. jika camtu kira tak jadilah.

You May Also Like

World Financial Group - Buyer BEWARE! World Financial Group "Notice how almost all customer complaints against WFG agents get denied? In the review yesterday, How WFGers RIP YOU OFF!, the author talks about looking up WFG agents in Finra’s..." Read more Nal International Gmbh - Nick Nack Neoklis Lazanas hoch kriminell Nal International Gmbh "Als ehemaliger Geschäftspartnerwurde ich von Lazanas ebenfalls massiv betrogen und hintergangen. Ich habe die Einträge erst vor kurzem gesehen und von den diversen Strafverfolgungen gegen Lazanas erfahren. Er hat weder..." Read more Sheffield Financial - SHEFFIELD'S PAYMENT SCAM?? LATE WHEN YOU'RE NOT Sheffield Financial "First let me say my credit score is over 800. I purchased my first house 2 months ago and began paying my bills through an online bill payer for convenience..." Read more World Financial Group - FFIUL: Transamerica *Keeps* All Your Money When You Die World Financial Group "A shocking little-known fact of Universal Life (xUL) policies: you LOSE your policy's entire cash value when you die. This is true of Transamerica’s Financial Foundation Indexed Universal Life (FFIUL)..." Read more Ashley Furniture Contradicted and Lied Ashley Furniture "My wife and I bought several pieces of new furniture for a house we were having built worth over $12k before discounts. The salesman and store manager (store on rt...." Read more Threads King - THREADSKING IS A SCAM Threads King "Items constantly "lost in transit" Rude replies from customer service Does NOT give refund as they claim they would AWFUL DO NOT BUY FROM THEM You WILL loose your money!..." Read more E Timothy Mccullough - CONSUMER ALERT! TIMOTHY MCCULOUGH MALPRACTICE COMPLAINTS E Timothy Mccullough "We WERE a client of Tim's as well and we lost our case big time. It all started off the same way as other people have experienced where he introduces..." Read more Petcarerx - How have they not been sued yet??? The PetPlus75 promo code is a SCAM!!!! Petcarerx "Alas, I too fell for the "75% Off" scam that they pull. I received an email earlier this week from PetCareRX offering the 75% Off code, a screenshot of which..." Read more