Kuala Lumpur, Kuala Lumpur
6 comments
100% full Not resolved

Update by user Apr 25, 2016

Masih tiada kerjasama, bukan aku sorg yang kena, ada sorg member yg ajak pun masih float lg payment.

Original review posted by user Mar 26, 2016

Salam semua aku cuma nak suruh korang berhati2 dengan broker komoditi HKtrade.asia ni. Senang aku katogerikan scam la kot sbb dh lama aku withdrwaw duit keuntungan smp sekrang x bayar2.

4x aku withdraw 1 je diorg bayar tu pun yang paling sikit. Malang2..dari 13/11/2015 smp skrg dh 4 bulan withdraw duit tak masuk2. Bau hancing dah ni. Lupakan hasrat korang nak join broker mcm ni. Alasan dia bagi HK Trade Asia tidak akan bertanggungjawab di atas kelewatan penerimaan keuntungan dari pasaran semasa. Mampoi laaa...

Aku nk tnya korang la kan, broker forex/komoditi lain kalau withdraw paling cepat berapa lama dan paling lambat boleh smp ke 4 bulan?

dekat fanpage pun tgk bukan main lagi org masuk puluh2 k, yellow card la jadah apa la, nak masuk mau modal 100k jadi yellow card. duit aku withdraw berapa k je xmampu bayar.

Kalau korang kenal tokei dia dan pakar2 forex/komoditi konon2nya, yg dok anjur program hktrade sana sini ikut tokei dia tu, sila kirim salam kt org taiping tu buat malu kampung dia je.

Attached Thumbnails

Review about: Commodity Trading.

I didn't like: Scam.

Review #817749 is a subjective opinion of a user.

1.0
Customer service
Diversity of Products or Services
Staff
Reliability
Website
PRODUCT OR SERVICE Not specified
Reason of Review / Monetary Loss Poor customer service / $5000
Preferred solution Full refund

Had an Experience with Hktrade Asia?

Write a review

Comments

PissedConsumer.com is temporarily operating in read-only mode and users cannot make any changes to the information, publish comments or reviews. Please come back in a couple of minutes.

Anonymous
Muar, Johor, Malaysia #1309663

Memang scam.0133250946..

no fon scammers ni. Nama faizal. Dah labur 4k sejak sept 2016.

Satu sen pn x dpt balik.Mcm mana nak lapor pihak berkuasa ya?

Anonymous
#1303464

Memang scam pn.Org taiping tu senyap.

Ajk jumpe, tp last minit x jd plk.Bila tnye lebih2, terus diam x kata apa

Anonymous
Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, Malaysia #1227602

ramai dh terkena termasuk aku

Anonymous
Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, Malaysia #1223561

memang x guna hk asiani siallll..... nk byr ke xnk byrke senyap wat bodoh hidup mkn duit org ramai babiiii punye melayu niii..

Anonymous
Petaling Jaya, Selangor, Malaysia #1184783

bro betul ke?aku dh lamer melabur lebih kurg thn 2014 lg so far sumer setel dpt jer duit just dier slow sket utk byr mn2 broker pn same...

bukan dier kuarkn duit tp dari main broker..sbb hk trade sub broker kpd broker main.

Anonymous
#1148817

Ye ke saya baru nak join hktrade.asia. jika camtu kira tak jadilah.

You May Also Like

World Financial Group - My God! People, Run - FLEE, FAST AS YOU CAN - From This Nightmare!!! World Financial Group "Not trying to kill your dreams here. I’m trying to -save- you, your families, your friendships, and your money from this endless soul-sucking NIGHTMARE. I worked full-time for WFG in..." Read more World Financial Group - Big Class-Action Lawsuit against Transamerica’s FFIUL? Can You Join? World Financial Group "Transamerica’s Financial Foundation Indexed Universal Life (FFIUL) policy is WFG’s top life insurance product. It’s the fat-commission policy my upline always pushed me to sell. I worked for WFG..." Read more Nal International Gmbh - Nick Nack Neoklis Lazanas hoch kriminell Nal International Gmbh "Als ehemaliger Geschäftspartnerwurde ich von Lazanas ebenfalls massiv betrogen und hintergangen. Ich habe die Einträge erst vor kurzem gesehen und von den diversen Strafverfolgungen gegen Lazanas erfahren. Er hat weder..." Read more World Financial Group - Why the FFIUL--WFG’s Flagship Policy--is a *Disaster* World Financial Group "Please see attached the chart page from a Transamerica Financial Foundation Indexed Universal Life (FFIUL) policy. A California WFG agent sold this policy to a client earlier this year. Transamerica..." Read more Living spaces is a fraud company Living Spaces "We purchased our furniture on 8/6/16 and purchased VIP Care for 147.00 told us seam separation would be covered - we call for our first claim in March 2017 because..." Read more Rosewholesale - Did not receive package Rosewholesale "Placed my first order with rosewholesale on Feb 12th, 2017 and to date, May 23, 2017 I have not received my package. I have contacted them, opened several tickets but..." Read more Molly Maid - Just wanted the house CLEAN Molly Maid "Big mistake, agreed to let two individuals work by the hour. They were late arriving, left for lunch, did not appear to be in a hurry. I did not stand..." Read more Regency Furniture - Damage furniture that they dont take the blame Regency Furniture "I waited 1month for all my furniture which i bought dining set, sofa or living room chair with ottoman, bedframe and side table. The driver was so nice and looks..." Read more