Coinflux Romania este o firma de tepari din Cluj Napoca care iti va fura banii si te va baga in belele

Vlad Nistor, Andra Barac, Andrei Boncu si Dorelian Chirica sunt cei patru tepari profesionisti din spatele Coinflux. Coinflux este o inselatorie facuta de escroci cu experienta. Ei mint cu nerusinare in prezentarea siteului, tot ceea ce scrie pe siteul lor este o mare minciuna. Nu au avut nicicand o cifra de afaceri de 461 de milioane de RON, din pacate acesti tepari au o lunga si bogata experienta in datul tepelor. Detaliile firmei daca verificati veti observa usor ca CoinFlux Services SRL 199 Calea Turzii, Office 3, Cluj-Napoca, Romania 3530****, J12/3685/2015 a avut cu greu tranzactii totale declarate de 3000 RON, pentru ca ei se ocupa cu neplata taxelor catre stat. Printre altele. Nimeni nu poate retrage banii din Coinflux pentru ca au fost deja blocati in conturi offshore prin Dubai, etc. Sunt foarte multi oameni inselati de Coinflux, in timp ce Coinflux si teparii Vlad Nistor, Andra Barac, Andrei Boncu si Dorelian Chirica vor sustine ca au fost doar "mici delayuri in tranzactii" cand de fapt sunt tranzactii pe care ei le-au incasat si nu au eliberat bitcoinii de peste 2 luni de zile !!! Reclama complet mincinoasa, inselatorie, ticalosie fara margini, toate acestea sunt ingredientele pe care si-au cladit viata si averea cei 4 tepari.
View full review
3 comments
#1420508

Ne pare rau ca ati avut o experienta neplacuta cu serviciul nostru si ne-am dori sa identificam natura problemei deoarece, acuzatiile aduse in mesajul dumneavoastra sunt grave si nu ne reprezinta nici ca oameni, nici ca organizatie.

Vom adresa, pe rand, toate subiectele atinse de dumneavoastra:

1.

In primul rand, va rugam sa ne ajutati sa identificam situatia dumneavoastra, deoarece, in evidentele noastre nu apare vreo plangere/sesizare care faca referire la informatiile si sumele din mesaj. Va rugam sa ne furnizati user id din sectiunea Profile de pe site, printr-un mail la support@***.com.

Ca regula generala, daca intampinati vreo problema cu o tranzactie de vanzare sau o retragere din wallet, colegii de la Customer Support va stau pe mail la support@***.com, sau prin live chat support pe site (luni-vineri in intervalul 08.00 - 00.00 , sambata si duminica, in intervalul 08.00 - 00.00).

2. Va asigur ca atat retragerile din portofelul de RON, cat si vanzarile de monede se proceseaza in regim normal, fara intarzieri, din contul nostru deschis la CEC Bank, sucursala Cluj.

In aceasta dimineata (19.01) am efectuat plati de 1.48 milioane RON catre clienti.

3. Cifra de afaceri difera semnificativ de valoarea tranzactiilor procesate. Cifra prezentata pe site reprezinta valoarea tranzactiilor, repectiv 477 milioane RON, in 101,273 tranzactii cu cei 12,846 clienti. Cifra de afaceri reprezinta veniturile realizate, care s-au ridicat in anul 2016 la 2.26 milioane RON.

In 2017, in intervalul ianuarie-octombrie, am avut o cifra de afaceri de aproximativ 6 milioane RON. 4. Legat de taxele platite la stat, informatia ca am avea datorii este falsa. In anul 2016, pentru care datele sunt publice pe site-ul Ministerului Finantelor (http://www.mfinante.ro/infocodfiscal.html), se poate vedea ca am realizat un profit brut (inaintea taxelor) de 1,912,859 RON, si un profit net (*** taxe) de 1,665,148 RON, diferenta de 247,711 RON reprezentand taxe platite statului.

Acestea fiind spuse, revenim cu rugamintea de a lua legatura cu noi daca aveti probleme cu serviciul CoinFlux. Promovarea de informatii calomnioase si neargumentate in spatiul public nu ajuta in identificarea unei solutii, dimpotriva. Va asiguram ca, daca se dovedeste ca am gresit in vreun fel, vom face tot ceea ce tine de noi sa remediem situatia. Altfel, am aprecia daca ati renunta la acuzatii si afirmatii care nu se sutin in realitate.

Multumim pentru intelegere! In numele echipei CoinFlux, Vlad Nistor, CEO

#1418723

These scammers will also use your documents to scam you further

#1419482
@PissedConsumer1418723

Is called KYC for all that I know but go on with your comments. Marked is bleeding and someone must take the blame :))

View more comments (2)
ID
#1169549 Review #1169549 is a subjective opinion of poster.
Cons
  • Coinflux are scammers
  • Coinflux is a scam
  • Coinflux steals
Reason of review
Problems with payment
Loss
$2400
Preferred solution
Full refund

Why Trust Reviews on PissedConsumer?

  • Professional auto and live moderation
  • 100% user-generated content
  • Equal opportunity and protection
  • Zero tolerance for fake reviews
  • Verified content

For more information read Blog article